Open activiteiten zijn best wel gaaf. Ben jij op zoek naar een vet gaaf dispuut? Gaaf. Meld je aan met een gaaf mailtje naar openactiviteitenperropates@gmail.com en kom naar deze gave activiteiten. Wil je op de hoogte gehouden worden van de OA’s? Meld je dan aan voor de infomail 🙂  Open activiteiten 2020

 

dinsdag 13 oktober               Traditionele Perropatiaanse Avond

Eet, borrel, slaap, repeat. Deze dinsdag eten we onze traditionele pasta pesto (volgens een klassiek recept van grootmoeder Lizzy). Maak mee hoe Perry’s op een normale dinsdag functioneren in hun eigen habitat.

donderdag 15 oktober         The Beer Games

Amerikaans eten? Check. Beerpong? Dubbelcheck. Kaarten, dobbelstenen en overigen? Trippelcheck. Wij zijn klaar voor de strijd, jij ook? Want zelfs op 1.5 meter is escalatie gegarandeerd.

vrijdag 23 oktober                 Pubquiz

Een gekke pubquiz is natuurlijk op zijn tijd altijd leuk. Ga samen met Perry’s op SSR de strijd aan en misschien ga je wel met een van de leuke prijzen naar huis.

dinsdag 3 november            Onesieborrel

Heb je een keer geen zin om je broek aan te trekken? Kom dan met ons borrelen in je awesome onesie. Mocht je geen onesie hebben en wil je wel graag in stijl mee met deze activiteit? Laat het dan even weten, dan regelen we wat voor je!

vrijdag 6 november               Nachtspel

’s Nachts slapen is zó mainstream. Wat we gaan doen is nog geheim, maar neem een zaklamp mee. Je wordt niet thuisgebracht.

dinsdag 10 november          Flying Dinner

Heb je nou altijd al een meergangen stukodiner willen meemaken, dan is dit de avond van je dromen. Samen met Perry’s vlieg je van kamer naar kamer. Zo simpel kan het leven soms zijn. Kom genieten van onze culinaire kunsten terwijl je stiekem oordeelt over de soms twijfelachtige stijlkeuzes in onze kamers.

donderdag 12 november     Heel Perro Bakt

Speciaal voor vanavond halen we de André van Duin in
ons naar boven en gaan we doen alsof we snappen wat er gebeurt in de oven. Lekker in groepjes taarten en ander gespuis bakken en elkaars misbaksels stiekem een beetje uitlachen. Het klinkt nu al als een strak plan.

dinsdag 17 november          Perropoolen

Zestien ballen, zes gaten, één tafel en gegarandeerd
complete chaos. What even is to pool? Niemand die het echt kan, maar dat maakt deze sport des te beter voor de onderlinge band. Waarom immers in je eentje falen als je het samen met een groep kunt doen?

dinsdag 24 november          Carribean Cocktail Night

De naam zegt het al wel, tijdens deze activiteit gaan we heerlijke (?) cocktails maken, leer met je eigen cocktailshaker om te gaan. Of het lekker wordt gaan we niet beloven, maar dat het leuk wordt is gegarandeerd!

vrijdag 27 november             Volle Maan Minervaan

Als de volle maan aan de hemel staat, verruilen de Perry’s hun veren voor prominente kleding en veranderen we voor één avond in echte corpsballen. In de mensa zullen wij met zijn allen eten, om vervolgens de avond op SSR door te brengen. Ben je bij, lullo?!!

maandag 30 november        Perro over de Zeven Zeeën

Stap aan boord en ontdek de wereldkeuken. Deze
avond zullen allemaal exotische gerechtjes geserveerd worden.

donderdag 3 december        Escaperoom

In een kamer opgesloten met onbekenden, klinkt niet ideaal. Toch is dit precies wat er gaat gebeuren, wij hebben er al zin in, en jij?

dinsdag 8 december              Piratenpartij

Keer terug naar je kindertijd en kom naar ons piratenpartijtje! Een patattafel, versierde cakejes? We hebben het allemaal.

vrijdag 11 december              Op Glad IJs

Schuilt in jou de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wüst? In ons ook niet, maar we gaan het op zijn minst proberen.

Gesloten Activiteiten 2020

dinsdag 15 december           Bier- en wijnproeverij
vrijdag 18 december             Gevederde Filmavond
dinsdag 5 januari                   Gekleurd Eten
vrijdag 8 januari                     Perropates Vliegt Uit